Mitä uutta

Kotkan vastaanotto on muuttanut. Olen pitkään jo haaveillut omasta tilasta ja että voisin maksaa sijoitusta tulevaisuuteen ennemmin kuin vieraalle vuokraa. Uusi osoite on Anjalankatu 5 A. Paikka on edelleen Kotkansaarella, vain toisella puolella kuin ennen. Autopaikkoja löytyy yleensä hyvin kadun varrelta. Alaovi on lukossa läpi vuorokauden, joten tulen avaamaan sen aina vähän ennen sovittua tapaamista.

Olen pitkällisen harkinnan jälkeen päättänyt lopettaa Helsingin vastaanoton ja se päättyi vuoden 2022 lopussa. En enää käy siellä livenä torstaisin. Vanhoja asiakkuuksia hoidan etäyhteyden avulla tai Kotkassa livenä. Jotkut haluavat silloin tällöin ajaa Kotkaan maakuntamatkailun merkeissä ja yhdistää siihen jotakin muutakin kivaa.

Syy Helsingin livevastaanoton lopettamiseen oli tarve vähentää ajamista ja näin osallistua talkoisiin säästää luonnon kuormitusta. Toki osallistumista tapahtuu muutenkin mutta tämä oli hyvä lisä siihen. Joudun edelleen Helsinkiin paljon ajamaan kouluttamisreissuille, mutta ainakin noin 43-45 kertaa vuodessa jäi heti pois.